Tvarohové řezy nejen na Velikonoce: Každá návštěva si pochutná !

3429
Sdílejte

2. Dáme péct do vyhřáté trouby, pečeme 40 minut při 175 ºC.

3. Vyšleháme smetanu, tvaroh a ztužovač šlehačky s jahodami v hladký, hustý krém

4. Korpus rozřízneme na pláty a poslepujeme krémem nebo pouze navršíme krém na korpus.

5. Vychladíme 2 hodiny v chladničce.

Přejeme dobrou chuť!😊👌

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články