Numeroložka v tom má JASNO: Putin má Napoleonův komplex a Zelenskyj? TOTO na něj prozradila !

3629
Sdílejte

V analýze jeho jména a příjmení má zakomponované extrémy i nebezpečí i to, že finance mu přinese politika. V té se však díky dosaženému vzdělání pohybuje jako slon v porcelánu, nevyužívá svých daností diplomata, reformátora a zákonodárce. Chybí mu disciplína, pravá míra a vyrovnanost. Smysl pro povinnost přišel příliš pozdě.

Často mění rozhodnutí
Podle karmické astrologie se Zelenskyj má naučit sebeobětování a vnímat potřeby jiných lidí a spolupracovat s nimi. Potřebuje jistotu, že všechno, co dělá, má smysl a rovnováhu.

Musí se povznést nad sobectví a samolibost. Přehodnotit své cíle a záměry, dopomáhat jiným lidem k harmonickému životu. Svá rozhodnutí často mění, věrnost jedné věci není silnou stránkou. Má více srdcem dávat než přijímat. Všechny cesty duše zahrnují jiné lidi, ať si stanoví jakýkoli cíl.

Zelenskyj pozvolna dospěje k poznání, že důležitější než výhra či prohra je čestnost hry. Čím více bude bojovat, tím více ztratí. Má se snažit najít vždy a za každých okolností symbol středu a rovnováhy, nejdříve měřit až poté stříhat. Jeho fyzická krása je součástí karmické lekce, ale pozůstatky narcismu mohou způsobovat problém v mezilidských vztazích.

Tarotové brány obou prezidentů
Tarotové brány obou prezidentů mají také výpovědní hodnotu. Zelenskyj je v bráně „dětství“ zaujat těžkou volbou, váhavostí mezi svědomím a vášněmi, mezi ctností a hříchem, bezpečím a nezávislostí. Při nezvládnutém stresu přichází rozpolcenost, zklamání nedostatek odvahy a nespolehlivost.

Putin je padlá duše, rozhodl se pro cestu vpřed se snahou harmonizovat protichůdné tendence v sobě. Je plný akce, odhodlání a energie s hrdým egem připraveným zvítězit nad světem. Musí si však uvědomit, že realizace smělých plánů nezáleží na jeho odvaze – má se zamyslet, kdo řídí jeho život a jaké síly ho kontrolují . V pozitivním nastavení je prioritou pomoc jiným, rovnováha a v negativním neskromné ​​ambice, nepřátelství, neštěstí a nehody.

Přestože oba prezidenti mají podle numerologičky hodně podobného, ​​nevyužili společnou vlastnost vzdušného živlu – myšlení, logiku a intelekt na společná jednání, kterými se mohli dopracovat k vzájemně prospěšnému kompromisu a vyhnout se tak nepochopitelné a nesmyslné válce, do které zatáhli neprozíravě celý svět. Zelenskyj nechal za sebe domácí záležitosti řešit EU a USA.

V této válce nebude vítěze, budou jen poraženi.

Kam dál?

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Děsivá nehoda v Praze : Řidič luxusního sportovního auta ztratil kontrolu nad vozidlem, vyjel z vozovky a srazil ženu s kočárkem

Zábava na atrakci v Arizoně skončila obrovským neštěstím: Skákací hrad vítr vynesl do vzduchu, nepřežil dvouletý chlapec

Drama v Děčínském ústavu pro dětské vrahy. Tři chovanci napadli nočního dozorce a následně se pokusili o útěk

Neštěstí na Břeclavsku : Na dvanáctiletého chlapce během hry zřejmě spadla branka

Další články