Numeroložka v tom má JASNO: Putin má Napoleonův komplex a Zelenskyj? TOTO na něj prozradila !

3629
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Boj mezi osobním životem a službou
Podle karmické astrologie v duši Putina probíhá boj mezi osobním životem a neosobní službou lidstvu. Jeho duše má v sobě velkou pýchu Lva, je ráda v popředí a sama sebe vidí jako střed Vesmíru.

Karmou současnosti je naučit se kráčet životem lehce, nevystrkovat rohlíky. Musí pochopit, že opouští trůn , už nemůže ovládat a využívat jiné. Masku musí odložit a tím objeví sebe jako nosiče vody pro ostatní. Nesmí si dělat z ostatních lidí žebřík k dosažení svých cílů. Měl by odsunout své potřeby a nahradit je humánním postojem a solidaritou pro všechno kolem sebe. Musí se naučit dělat kompromisy.

Zelenskyj je tvořivý, zábavný, chápavý. K životu potřebuje změnu, výzvu, vzrušení a vždy za něco bojovat. Absolutně nezvládá stres a co je nejhorší, před důležitými věcmi strká hlavu do písku. Nemluví o nich, ani neřeší, než se řešit dají.

Až 5 minut po dvanácté
Barvu přizná většinou až 5 minut po dvanácté, kdy je možných řešení již mizerně málo. Z roku narození vyplývá, že se navenek tváří chápavě a zúčastněně, ale v jádru je egocentrik a rád podvádí.

Nastoupil roční vibraci, když dochází k obrovským změnám jak v jeho nitru, tak ve vnějších okolnostech. Ověřuje si vlastní soběstačnost. Důležitá je pro něj svoboda myšlení i pohybu. Energii musí soustředit v danou chvíli na jeden problém a netříštit ji. Klíčem k jeho úspěchu jsou výborné rodinné vztahy, rodina je u něj na 1. místě , pro ni udělá vše. Velice mu záleží na materiálním zabezpečení ale i na tom, co o něm říkají jiní.

Nevyužívá svých daností
Láska k penězům se s jeho osudem protkává až do konce jeho života. Funkce prezidenta se ujal ve výborné roční vibraci, mohl dosáhnout skutečně hodně, kdyby důležitá rozhodnutí řešil po dobrém a v zájmu celé země. Namísto toho očekával, že ten zázrak udělá za něj někdo jiný. Jádrem jeho života je nalezení pravé míry.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Děsivá nehoda v Praze : Řidič luxusního sportovního auta ztratil kontrolu nad vozidlem, vyjel z vozovky a srazil ženu s kočárkem

Zábava na atrakci v Arizoně skončila obrovským neštěstím: Skákací hrad vítr vynesl do vzduchu, nepřežil dvouletý chlapec

Drama v Děčínském ústavu pro dětské vrahy. Tři chovanci napadli nočního dozorce a následně se pokusili o útěk

Neštěstí na Břeclavsku : Na dvanáctiletého chlapce během hry zřejmě spadla branka

Další články