Numeroložka v tom má JASNO: Putin má Napoleonův komplex a Zelenskyj? TOTO na něj prozradila !

3611
Sdílejte

Válku na Ukrajině řeší už přes týdny celý svět. Mnozí odborníci přemýšlejí nad možnými scénáři a činy hlavních představitelů Ruska a Ukrajiny Vladimira Putina a Volodymyra Zelenského. Numeroložka Daniela Paculíková se podívala na jejich data narození a dospěla k zajímavým faktům.

Odborníci spekulují o mentálním zdraví ruského agresora. Je Putin vážně nemocný? Ztratil schopnost zvažovat rizika? Podle lékařů může prý za válečným rozhodnutím ruského prezidenta stát delírium nebo mozková mlha způsobená dlouhým covidem.

Věštkyně prozradila, co na to říkají hvězdy. „Datumy Putina a Zelenského překvapují, součty jejich dnů a měsíců narození jsou stejné, ale významově diametrálně odlišné,“ říká Daniela Paculíková

Putin má Napoleonův komplex
Putinův den narození mluví podle odbornice o zkušenosti a potřebě vše si vyzkoušet na vlastní kůži, o citlivosti, pravdivosti, přímočarosti, vysokých cílech ale io tom, že nikdy nemluví naprázdno.

„Co řekne, to také udělá. Jeho velkým minusem je riskování a intrikánství,“ zdůrazňuje věštkyně s tím, že má rád materiální zabezpečení. Putin je podle ní jasný vůdce, je rád, když jdou věci tak, jak si to přeje. Numerologie tuto danost nazvala Napoleonovým komplexem, ale prezidentovi jakékoli země vůdcovská čísla nesmí chybět. Diplomaci a politiku má zakódovanou jménem a příjmení, je vzdělaný a rozený stratég. Jeho myšlení má ovšem někdy ničivé tendence. Jednání je činorodé, praktické a cílevědomé.

Nerovnováha ho ničí
Nerovnováha ho doslova ničí, proto jsou jeho rozhodnutí předem pečlivě promyšlena. Nechybí mu odvaha, podnikavost, motivace a úspěch. Z roku jeho narození vyplývá, že je mimořádně silný, houževnatý a schopen dosáhnout cokoli. Má vůdčí schopnosti se smyslem pro detaily. Jeho život je komplikovaný a při porušení rovnováhy je popudlivý a náladový.

Momentálně se podle numerologičky nachází v kritické roční vibraci, kdy má sklon k ukvapeným rozhodnutím, která vedou k omezením a frustraci. Na každém kroku naráží na překážky. Při vyrovnané energii mu letos může přinést úspěch, ale vlivem stresu se zhoršují jeho zdravotní potíže až do vážných diagnóz.

Kam dál?

Děláte to i vy? Dáváte dítěti v obchodě rohlík, nebo pití, aniž by bylo ještě zaplacené? Na to pozor dopouštíte se krádeže!

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Další články