Lahodný tvarohový mřížovník s broskvemi: Recept našich babiček, který si vás zaručeně získá !

5118
Sdílejte

Rukou nebo silikonovým válečkem si těsto rovnoměrně rozmačkáme na celý plech.

Těsto si můžete rozválet i na podložce a poté jej přenést na plech.

Nádivka:

Tvarohy si smícháme s cukrem.

Přidáme zakysanou smetanu, žloutek a promícháme.

Dále přidáme bílek, který jsme vyšlehali se špetkou soli.

Promícháme.

Recept pokračuje na další straně

Na těsto rozetřeme tvarohovou nádivku a poklademe nakrájené broskve.

Z druhé poloviny těsta si vykrojíme pásky, tlusté asi 1 centimetr.

Ukládáme na nádivku.

Koláč vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 180 ° C asi 40 minut.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články