Jaká bude vaše mantra štěstí pro tento rok podle znamení zvěrokruhu ?

2562
Sdílejte

Rak

Raci jsou mimořádně pečliví. Vždy dávají přednost jiným, co je sice dobré, ale časem se jejich štědrost a laskavost mohou obrátit proti nim. Chcete-li, aby byli lidé šťastní, musíte milovat v první řadě sami sebe. Zkuste to a uvidíte, že všechno bude fungovat.

Lev

Co se týče Lvů, ti mají energie za deseti. Neplýtvejte jí na sebe, raději přispějte svojí troškou do společnosti, pomozte slabším a ukažte své velké srdce. To vás učiní šťastnými a naplní hrdostí.

Panna

Ti, kteří patří do tohoto znamení zvěrokruhu, musí začít brát věci snáze. Snaha o dokonalost si nakonec vybere daň. Dejte prostor i chybám, jsou součástí života. Uvidíte, že teprve tehdy pochopíte život a budete se cítit šťastně.

Váhy

Váhy jsou nejklidnější ze všech znamení zvěrokruhu. Vaše potřeba stability vám ovšem může bránit chopit se příležitostí. Neomezujte se. Riskujte, jen tak se někam dopracujete.

Štír

Pro Štíry je docela obtížné dokázat odpustit. Vzhledem k tomu, že jsou důvěryhodní a loajální, chtějí totéž od ostatních. Ne všichni jsou však stejní a vy se můžete cítit často zrazeni. Zášť však zatěžuje vaše srdce a mysl, proto si dejte v roce 2022 za cíl naučit se odpouštět.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články