To, co dovolí tato máma dcerám, zní až neuvěřitelně

1859
Sdílejte

Celý den u počítače, fastfood k snídani a večírka i ve 23.00, to může znít jako vysněná rutina každého dítěte. Ale tohle je realita dcer Biby Tanyi, která jim nikdy neřekne NE.

Sedmiletá Tabitha a čtyřletá Lola nemají žádná pravidla a máma jim nikdy nic neodmítne. Amen, ony žijí sen asi většiny dětí. Biba bydlí s dcerami v portugalském regionu Algarve, kam s nimi v roce 2020 odešla ze Spojeného království. „Tabitha a Lola nemají určen čas, kdy jdou spát, mohou vstávat kdy chtějí a nediktuji jim, co mají dělat, ani co mají jíst,“ říká. „Kdyby více maminek následovalo můj příklad, měly by zdravější, šťastnější děti, s menšími záchvaty vzteku, menším stresem a menšími problémy s duševním zdravím,“ je přesvědčená. Mentální koučka a autorka nikdy neposlala své dcery do školy nebo školky a tak se celé dny mohou hrát, často až do pozdních hodin, píše TheSun .

„Dívky jsou často nahoře i po 22.00. Chodíme na večerní procházky na pláž, pozorujeme hvězdy nebo koukáme na Měsíc. To je kouzlo toho, když se děti učí životem, a ne ve třídě a pro mě je super, že jsem osoba samostatně výdělečně činná a nemusím ráno vstávat do práce,“ pochvaluje si. „Nikdy nevstáváme s budíkem. Dívky si někdy k snídani ptají nezdravé jídlo, jako jsou sušenky nebo něco podobného a já jim vyhovuji. Jen chci, aby poslouchali své tělo a všímali si, jak se potom cítí. Málokdy si ptají zpracované svinstvo, ale nikdy jim to neodepře, pokud ano. Čtyřletá dcera mě jednou požádala, jestli by mohla dívat celý den YouTube. Řekla jsem, že samozřejmě. Ale za dvě hodiny to nechala s pláčem, že se jí to nelíbí,“ tvrdí.

Článek pokračuje na další straně

Děti si zodpovídají samy za sebe

Kam dál?

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Další články