Jaká bude vaše mantra štěstí pro tento rok podle znamení zvěrokruhu ?

2561
Sdílejte

Střelec

Střelci mají svůj vlastní názor na život a dobré je to, co považují za dobré oni. Zkuste se zaměřit na to, že budete respektovat nápady a názory jiných lidí a dokážete jim někdy dát za pravdu. Snažte se spíše o komunikaci než o konfrontaci, která přilévá olej do ohně.

Kozoroh

Jakkoli jste pracovití, musíte se naučit odpočinout si od práce a soustředit se na sebe a svou rodinu. Uvědomte si, že v životě jsou důležitější věci, které vám mohou přinést nesmírnou radost. Dejte jim v příštím roce šanci.

Vodnář

Vodnáři mohou působit jako ignoranti a lhostejní lidé. To ovšem neznamená, že to nejsou schopni lidé. Pokud patříte do tohoto znamení zvěrokruhu, přijměte to, kým jste a netrapte se tím, co si o vás myslí jiní lidé.

Ryby

Nečekejte, dokud jiní potvrdí vaši hodnotu. Milujte se. Dejte si důležitost. I když přirozeně jste sami sobě přísnými soudci, naučte se být k sobě laskavějšími a shovívavějšími.

Zdroj: thinkstock.com

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články