Co na mužích nesnášíme a proč je milujeme? 6 žen prozradilo své slabosti, tyto odpovědi si zapiš za uši !

2251
Sdílejte

Když je tolerantní vůči jiným, snaží se komunikovat s otevřenou myslí a přímo. Dále na chlapovi oceňuji upřímnost a přímočarost, žádné chození kolem horké kaše, ale přímo k věci. Když je člověk ve vztahu a chybí tam upřímnost, je obtížné ho na něčem vystavět. Ale nemusí se to týkat jen dlouhodobých vztahů – pokud s někým chci jen tak randit, vždy preferuji upřímnost, ať vím, na čem jsem.

Z dlouhodobého hlediska si všímám i toho, jak se partner chová ke svým rodinným příslušníkům a také k mé rodině, protože mi na vzájemných rodinných vztazích velmi záleží, nikdy bych nechtěla být s člověkem, který si nerozumí s mojí rodinou. Z hlediska vzezření je velmi sexy to, když se muž o sebe stará, používá kvalitní parfémy a umí na veřejnosti projevit slušnou míru sebejistoty, inteligence a sebedůvěry, aniž by to vypadalo namyšleně. Nemusíš vypadat jako top model, důležité je to, že jsi sebejistý a přistupuješ k lidem jako k sobě rovným.

Nejvíce mě vytáčí na mužích obecně to, když žárlí na dlouholeté kamarády jejich přítelkyň. Chce-li s tebou žena být, miluje tě a líbíš se jí, jsou její jiní muži ukradení. Také mě velmi štvou omezené názory na citlivá témata nebo na témata, která jsou doslova tabu a která se někdy muži nesnaží pochopit, ale je odsuzují. Také moc nemusím, když si někdo hraje na něco, co není, speciálně na sociálních sítích a když v realitě daného chlapa potkáš, jeho vyjadřování a činy jsou naprostým zklamáním. A také mě umí pořádně zklamat to, když partner nerespektuje mé priority a obviňuje mě kvůli věcem, za které absolutně nemůžu, například že mám moc práce a nemám čas se mu věnovat.

Článek pokračuje na další straně

Natálie, Beran
Nemám ráda, když nechce jíst to, co navařím a když neví, co chce obecně. Rovněž nemám ráda, pokud se mu nechce nic dělat, a to už co se týče úklidu, vaření, překvapování či sexu. Nerada se s mužem nudím, ale zase nemám ráda ani to, pokud nedokáže zachovat vážnou tvář při důležitých rozhovorech.

Stejně mě mrzí, pokud muž neumí mluvit o svých pocitech a když nejsem jeho prioritou. Neuvážené utrácení na zbytečnosti mi umí také rozproudit krev v žilách. Naopak mám ráda, když mi věnuje svou pozornost a dokáže mě upřednostnit, když mě pozve třeba na večeři, při které si dáme nějaké to víno pro atmosféru. Rovněž mám ráda, pokud si rozumíme a jsme na jedné vlně. V závěru se přiznám, že mám ráda, když muž dokáže být v posteli troška tvrdší. (smích)

Majka, Býk
Líbí se mi když je chlapec gentleman, jednoduše, když se umí hezky chovat nejen k ženám, ale i obecně. Mám ráda všímavé muže, kteří se na mě soustředí a dokážou mě zaujatě poslouchat, aniž by se nechali čímkoli vyrušit. Naopak mě odrazuje vulgárnost, ponižuje-li ostatní kolem sebe, nebo když si myslí, že se svět točí jen kolem něj. Takže, pokud vidím, že se hrubě chová ke svým kamarádům či rodině, je to automatické minus.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články