Co na mužích nesnášíme a proč je milujeme? 6 žen prozradilo své slabosti, tyto odpovědi si zapiš za uši !

2251
Sdílejte

Vzhledem k tomu, že jsem docela romantik, mám ráda i to, když se muž dokáže postarat o ženu, když je nemocná. (úsměv) Jednoduše se mi líbí, vidím-li, že člověku na mně záleží. A co se týče fyzického vzhledu? Vím, že mnoho žen obdivuje svaly či vypracovaný zadek, ale mě vždy nejvíce zaujme úsměv a upřímné oči. Myslím, že nejdůležitější je to, co má muž uvnitř, jaký je, jak se chová ke svému okolí a co z něj celkově vyzařuje.

Článek pokračuje na další straně

Miriam, Blíženec
Nesnáším, je-li muž egoista, například když dává přednost svým potřebám před naším vztahem. Rovněž nemám ráda maminčiny mazlíčky, majetnické nebo hloupé muže, kterým chybí inteligence a slušné chování. Potom ho musím vychovávat já a já se skutečně do tohoto úkolu matky nerada stylizuji.

Nemám ráda tvrdohlavost, když si muž neumí uznat chybu, když se s ním nedají vyřešit problémy a zbaběle se přitom vymlouvá. Rovněž nemám ráda dětinské chování a nedostatek smyslu pro humor, opravdu je hrozné, když mě chlap neumí rozesmát. A asi jako většina žen nemám ráda lháře, narcisy a chlapy, kteří neumějí udělat kompromis. Dále také nespolehlivé muže a také takové, kteří nemají žádné cíle. Automaticky mají u mě minus muži, kteří se litují a nemají zdravé sebevědomí.

Naopak mám ráda, je-li muž vtipný, spolehlivý, má-li zdravé sebevědomí a inteligenci. Pokud dokáže být v intimním životě romantický, ale také drsnější. Mám ráda, pokud se mu líbí mé nápady, například spontánní výlety, a podobně. Taky, když se mnou rád tráví čas a když máme společný humor. Miluji totiž černý humor a suché vtipy. (smích) Mám slabost na muže, kteří mi dokážou zahrát něco na hudebním nástroji a také pokud výborně řídí. Stejně mě přitahuje, pokud muž dokáže být rázný, ale do jisté míry jemný.

Nina, Rak
Líbí se mi, když muž umí být gentleman. Někdy ani nejde až tak o tu pomoc, jako o fakt, že na to myslí, například když se nabídnou, že mi vyloží ve vlaku kufr, a podobně. Kromě toho mám ráda, když umí muž vařit, umí něčím překvapit a pamatuje si i drobnosti, které jsem mu někdy vzpomněla. Po fyzické stránce mám slabost na jamky v tvářích a hnědé oči. Na druhé straně se mi nelíbí, když se muž bojí projevit emoce a vysloveně nesnáším, když muži sexualizují ženy, bez povolení nás obchytkávají a tváří se, že nad námi mají moc, neboť jsou ve většině případech fyzicky zdatnější.

V závěru se určitě můžeme shodnout na tom, že ženy jsou rozhodně komplikované bytosti, nicméně boj o jejich srdce vždy nepochybně stojí za to. Abys byl úspěšný, je zde malá rekapitulace. Buď sebevědomý a cílevědomý, nezapomínej ani na pozornost vůči ženě a vždy ji upřímně poslouchej. Naopak, vyvaruj se přehnaného chválenkářství a egoismu.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články