Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !

1902
Sdílejte

černý mletý pepř

sůl

máslo k vymazání

4 vejce natvrdo

150 g krémového sýra

100 g šunky

20 g petrželky

200 g strouhaného sýra

Postup:
Všechny suroviny vložíme do mísy spolu s nadrobno nakrájenou cibulí a rukou vypracujeme kompaktní směs.

Do pekáče o rozměru 10 x 26 cm, který jsme si vymazali máslem, si navrstvíme masovou směs a uhladíme.

Recept pokračuje na další straně

Pomocí plechovky nebo sklenice si v mase uděláme žlábek, do kterého uložíme 4 vajíčka uvařená natvrdo.

Šunku a petrželku si nakrájíme na malé kousky a smícháme v misce s krémovým sýrem a nastrouhaným tvrdým sýrem.

Tuto směs navrstvíme na maso a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 °C asi 35 minut.

Hotovo.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

zdroj : dobrenoviny.sk

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články