Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !

2561
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Do mísy si vložíme mleté ​​maso, přidáme 2 vejce, sůl, tymián, červenou mletou papriku a strouhanku.

Vše důkladně rukou promícháme.

Vezmeme si podlouhlý pekáč, který vymažeme a navrstvíme hmotu z mletého masa, kterou lžící uhladíme.

Do samostatné misky si rozklepneme 3 vejce, osolíme a rozmícháme metličkou.

Plech na pečení o rozměru 28 x 18 cm si vysteleme pečícím papírem a vylijeme na něj připravenou vaječnou směs, přičemž zeleninu rovnoměrně rozložíme.

Vložíme do předehřáté trouby a pečeme 15 minut při teplotě 180 °C.

Upečený vaječný plát překrojíme na polovinu, jednu část položíme na směs mletého masa a přikryjeme opět vrstvou z mletého masa.

Recept pokračuje na další straně

Stejně tak navrstvíme i druhou část vaječného plátu, který znovu přikryjeme masovou směsí.

Vrch uhladíme a potřeme omáčkou z kečupu a sójové omáčky.

Pečeme 30 minut při teplotě 180 °C.

Nyní stačí už jen nakrájet a chutný bleskový oběd je na stole.

Dobrou chuť!

BONUS
Potřebujeme:
600 g mletého masa

3 vejce

70 g strouhanky

1 cibuli

3 stroužky česneku

Kam dál?

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Další články