Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !

2642
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Do mísy si vložíme mleté ​​maso, přidáme 2 vejce, sůl, tymián, červenou mletou papriku a strouhanku.

Vše důkladně rukou promícháme.

Vezmeme si podlouhlý pekáč, který vymažeme a navrstvíme hmotu z mletého masa, kterou lžící uhladíme.

Do samostatné misky si rozklepneme 3 vejce, osolíme a rozmícháme metličkou.

Plech na pečení o rozměru 28 x 18 cm si vysteleme pečícím papírem a vylijeme na něj připravenou vaječnou směs, přičemž zeleninu rovnoměrně rozložíme.

Vložíme do předehřáté trouby a pečeme 15 minut při teplotě 180 °C.

Upečený vaječný plát překrojíme na polovinu, jednu část položíme na směs mletého masa a přikryjeme opět vrstvou z mletého masa.

Recept pokračuje na další straně

Stejně tak navrstvíme i druhou část vaječného plátu, který znovu přikryjeme masovou směsí.

Vrch uhladíme a potřeme omáčkou z kečupu a sójové omáčky.

Pečeme 30 minut při teplotě 180 °C.

Nyní stačí už jen nakrájet a chutný bleskový oběd je na stole.

Dobrou chuť!

BONUS
Potřebujeme:
600 g mletého masa

3 vejce

70 g strouhanky

1 cibuli

3 stroužky česneku

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články