Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !

2735
Sdílejte

Připravte si tuto vynikající sekanou z trouby a na klasické smažené karbanátky si ani nevzpomenete.

Je s ní mnohem méně práce a chutná výborně.

Připojujeme ještě jeden bonusový recept, takže je jen na vás, který z nich si vyberete!

Potřebujeme:
500 g mletého masa

2 vejce

sůl

5 g tymiánu

5 g červené mleté ​​papriky

50 g strouhanky

máslo k vymazání

Na vaječný plát

3 vejce

sůl podle chuti

50 g mraženého hrášku

100 g cherry rajčat

plech o rozměru 28 x 18 cm

Na omáčku:

30 g kečupu

15 g sójové omáčky

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články