Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !

2671
Sdílejte

Připravte si tuto vynikající sekanou z trouby a na klasické smažené karbanátky si ani nevzpomenete.

Je s ní mnohem méně práce a chutná výborně.

Připojujeme ještě jeden bonusový recept, takže je jen na vás, který z nich si vyberete!

Potřebujeme:
500 g mletého masa

2 vejce

sůl

5 g tymiánu

5 g červené mleté ​​papriky

50 g strouhanky

máslo k vymazání

Na vaječný plát

3 vejce

sůl podle chuti

50 g mraženého hrášku

100 g cherry rajčat

plech o rozměru 28 x 18 cm

Na omáčku:

30 g kečupu

15 g sójové omáčky

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články