Každý opěvuje tyto hrnečkové bagety: Jen zamíchat a poté dát na plech, není s nimi žádná extra práce !

8957
Sdílejte

Tyto bagety jsou naprosto jednoduché a opravdu vynikající. Umíte je rychle připravit kdykoli na ně dostanete chuť.

Těsto je jednoduché a dobře se s ním pracuje.

Ze stejného těsta jsem upekla i menší bochník chlebíku.

Potřebujeme (na 2 velké bagety):

3 lžička sušené droždí

3 hrníčky hladká mouka

1 hrnek voda

1 lžička soli

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články