Zdravé, rychlé a chutné: Připravte si tento skvělý salát, na kterém si zaručeně pochutnáte a uděláte i něco pro zdraví !

1395
Sdílejte

Připravíme si omáčku.

Do misky si nalijeme olej, mléko a rozmixujeme pomocí tyčového mixéru.

Potom omáčku osolíme, opepříme, přidáme hořčici a 2 lžíce agave sirupu.

Nezapomeňte ani na prolisovaný česnek, šťávu z poloviny citronu.

Vše mixérem opět dobře pomixujte.

Do hrnce s vodou a 1 lžící jablečného octa si dáme uvařit vejce.

Salát mezitím dobře promícháme s připravenou omáčkou a pokapeme šťávou z druhé poloviny citronu.

Recept pokračuje na další straně

Na sendviče si do misky vložíme oloupané a na kostičky nakrájené avokádo, přidáme oloupaná nakrájená vejce a nadrobno nakrájenou jarní cibulku.

Vše polijeme šťávou z citrónu, osolíme, opepříme a smícháme s majonézou.

Bagetu si nakrájíme na krajíce, uložíme na plech pokrytý pečícím papírem, osolíme.

Polijeme olivovým olejem.

Pečeme 5 minut v předehřáté troubě při teplotě 200 °C.

Potom bagetu vyjmeme, natřeme na ni avokádově – vajíčkovou směs a podáváme spolu se salátem.

Dobrou chuť!
VIDEO NÁVOD :

https://youtu.be/UiHu_hieOnA

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články