Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1201
Sdílejte

Vánoční kapr je tradiční zdroj masa pro přípravu štědrovečerních pokrmů.Při smažení kapra na pánvi vzniká nepříjemný zápach, který ne každý snese.

Abychom mu zabránili, stačí vyměnit pánev za troubu.

Mezi takto připraveným kaprem a smaženým nepocítíte rozdíl v chuti ani ve struktuře.

Smažený kapr je vánoční klasika, ale není bez nevýhod.

Při smažení ryba vydává intenzivní aroma, které některé lidi dráždí.

Kromě toho použití velkého množství oleje ovlivňuje trávení jídla.

Chcete-li se vyhnout nevýhodám, upečte kapra v troubě.

Pokud trouba nemá konvenční funkci, nastavte teplotu na cca 180°C.

Při zapnuté funkci horkého vzduchu může být teplota 160 °C.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články