Připravíme si omáčku.
Do misky si nalijeme olej, mléko a rozmixujeme pomocí tyčového mixéru.
Potom omáčku osolíme, opepříme, přidáme hořčici a 2 lžíce agave sirupu.
Nezapomeňte ani na prolisovaný česnek, šťávu z poloviny citronu.
Vše mixérem opět dobře pomixujte.
Do hrnce s vodou a 1 lžící jablečného octa si dáme uvařit vejce.
Salát mezitím dobře promícháme s připravenou omáčkou a pokapeme šťávou z druhé poloviny citronu.
Recept pokračuje na další straně
Na sendviče si do misky vložíme oloupané a na kostičky nakrájené avokádo, přidáme oloupaná nakrájená vejce a nadrobno nakrájenou jarní cibulku.
Vše polijeme šťávou z citrónu, osolíme, opepříme a smícháme s majonézou.
Bagetu si nakrájíme na krajíce, uložíme na plech pokrytý pečícím papírem, osolíme.
Polijeme olivovým olejem.
Pečeme 5 minut v předehřáté troubě při teplotě 200 °C.
Potom bagetu vyjmeme, natřeme na ni avokádově – vajíčkovou směs a podáváme spolu se salátem.
Dobrou chuť!
VIDEO NÁVOD :
https://youtu.be/UiHu_hieOnA