Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1583
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

V misce rozšleháme vajíčko.

Kousky ryby namáčíme nejprve v mouce.

Potom klasicky ve vejci a nakonec ve strouhance.

Obalenou rybu uložíme na plech vystlaný pečícím papírem.

Vložíme do vyhřáté trouby na 160 °C, případně 180 °C.

Pečeme asi 20-30 minut na střední příčce.

Dozlatova upečeného kapra můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články