Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1666
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

V misce rozšleháme vajíčko.

Kousky ryby namáčíme nejprve v mouce.

Potom klasicky ve vejci a nakonec ve strouhance.

Obalenou rybu uložíme na plech vystlaný pečícím papírem.

Vložíme do vyhřáté trouby na 160 °C, případně 180 °C.

Pečeme asi 20-30 minut na střední příčce.

Dozlatova upečeného kapra můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články