Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1619
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

V misce rozšleháme vajíčko.

Kousky ryby namáčíme nejprve v mouce.

Potom klasicky ve vejci a nakonec ve strouhance.

Obalenou rybu uložíme na plech vystlaný pečícím papírem.

Vložíme do vyhřáté trouby na 160 °C, případně 180 °C.

Pečeme asi 20-30 minut na střední příčce.

Dozlatova upečeného kapra můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články