Konečně jsem objevila recept na ty nejlepší Pařížské rohlíčky – KROK ZA KROKEM !

19869
Sdílejte

čokoláda na vaření

Recept pokračuje na další straně

Postup:
1.

Bílky a moučkový cukr vyšleháme do pěny až poté dáme nad páru.

2.

Nad párou šleháme až zhoustne, uvidíme podle toho, jak se nám lepí na kraj misky. Když začne houstnout přidáme ořechy s moukou.

3.

Dobře promícháme a odstavíme. Je velmi důležité bílky nad párou dostatečně dlouho vyšlehat (vařit tak 20 min). Jinak se nám rohlíky budou na papíře roztékat. Jako test vyzkoušejte nabrat lžičkou a hmota by z ní neměla opadnout. Sněhovou hmotu necháme 10-15 min odpočívat.
4.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články