Luxusní dezert z plechu, který zahanbí i větrník: Vypadá krásně, chutná ještě lépe a bude hvězdou každé oslavy !

34450
Sdílejte

500 ml mléka

2 vejce

50 hladké mouky

50 g másla

10 g vanilkového cukru

120 g krystalového cukru

200 ml smetany

20 g rozpuštěné čokolády

20 g karamelu

Recept pokračuje na další straně

postup:
Do hrnce si nalijeme mléko, vodu, přidáme máslo, cukr, sůl, mouku a za stálého míchání uvaříme kompaktní těsto, které se odděluje od stěn hrnce.

Přendáme ho do misky a po jednom zašleháváme vejce.

Plech si pokryjeme pečícím papírem, navrstvíme na něj těsto a rozetřeme.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články