Luxusní dezert z plechu, který zahanbí i větrník: Vypadá krásně, chutná ještě lépe a bude hvězdou každé oslavy !

34445
Sdílejte

Pečeme v předehřáté troubě při 180 ° C asi 30 minut.

Nyní si připravíme krém.

V misce smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, vejce a vymícháme metličkou.

Na sporák dáme do hrnce vařit mléko a vylijeme do něj připravenou směs.

Za stálého míchání vaříme, dokud krém nezhoustne.

Recept pokračuje na další straně

Nakonec do krému zašleháme změklé máslo.

V samostatné misce si vyšleháme šlehačku na hustou šlehačku.

Po částech ji zapracujeme do krému. Hotový krém nalijeme na upečené těsto a uhladíme.

Odložíme do lednice na 2 hodiny.

Následně ozdobíme dezert rozehřátou čokoládou a karamelem.

Nakrájíme a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články