další bylinky a koření podle chuti
koriandrovou nať
Recept pokračuje na další straně
postup:
Do hrnce si nalijeme trochu olivového oleje.
Vložíme nasekaný česnek se zázvorem a osmažíme do světle hněda.
Přidáme půl šálku ovesných vloček.
Za stálého míchání opražíme asi 1 – 2 minuty.
Přidáme zeleninu, podusíme asi 2 – 3 minuty a zalijeme vodou.
Vaříme, dokud zelenina a ovesné vločky nezměknou.
V případě potřeby můžete dolít více vody.
Během vaření přidáme sušené bylinky, sůl a koření podle chuti.
Recept pokračuje na další straně
TIP: Můžete použít himalájskou růžovou sůl, která je bohatým zdrojem minerálů a podporuje metabolické procesy. Se solí to však nepřehánějte a solte raději méně.
Koriandrovou nať si nasekáme nadrobno a přidáme do polévky.