Toto už není jen obyčejné sladké pečivo, ale skutečný dezert: Nadýchaní šneci z kynutého těsta, plněné delikátním krémem !

8261
Sdílejte

5. Následně nalijeme teplé mléko, rozpuštěné máslo, bílky, vše spolu vymícháme a následně vypracujeme nadýchané těsto.

6. Odložíme ho do mísy, přikryjeme potravinářskou fólií.

Recept pokračuje na další straně

Necháme 1 hodinu kynout.

7. Vykynuté těsto si přendáme na pomoučený pracovní desku, vyválíme na obdélník a navrstvíme rovnoměrně krém.

8. Srolujeme a potom nití nakrájíme na širší slimáky, které naskládáme vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem.

Necháme ještě 20 minut podkynout.

9. Nakonec provedeme přes střet každého šneka špejlí drážku a vrch potřeme rozšlehaným žloutkem, které jsme smíchali s mlékem.

Recept pokračuje na další straně

10. Pečeme 30 – 35 minut v předehřáté troubě při 180 ° C.
11. Hotovo.

Na závěr můžeme posypat práškovým cukrem a podáváme.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články