„Chcete nahlédnou do svého osudu ?“- Vyberte si jednu kartu, která se vám nejvíce líbí

2582
Sdílejte

Jsou lidé, kteří na osud nijak výrazně nevěří. A potom tu jsou lidé, kteří si jsou doslova jisti tím, že něco jako osud je všude kolem nich. Vyberte si jednu kartu a přečtěte si co vás čeká.

Karta číslo 1: Milenci

Tato karta vám ukazuje, že potřebujete lásku. V první řadě však lásku k sobě samému.

Potřebujete cítit, že jste milováni. Pak budete umět lásku také dávat.

Pokuste se zbavit všemožných předsudků v milostných vztazích, zapomeňte na konvence a radujte se z přítomnosti toho, koho milujete

Otevřete své srdce a důstojný uchazeč o vaši lásku se najde. Dělejte si radost, přijměte sami sebe. Mějte se rádi. Potom svou lásku dokážete vysílat do světa – a ten vám dozajista odpoví stejně.

Karta číslo 2: Tvorba

Pokud jste si zvolili tuto kartu, pak vaše duše nepochybně potřebuje inspiraci a tvorbu. Pokuste se zapomenout na všechny všední starosti a práci a přepojit se na úplně jiný kanál.

Pamatujete si ještě vůbec, kdy jste naposledy dělali něco jen pro svoje potěšení?

Přestaňte myslet na všechny kromě sebe, starosti dejte stranou a pusťte se do toho, co se vám líbí.

Začněte něčím malým. Postupně uvidíte, jak život znovu dostává barvy a naplňuje vás energie nových činů. Určitě dosáhnete úspěchu!

Karta číslo 3: Nevinnost

Váš výběr naznačuje, že na vás leží náročná povinnost a velká zodpovědnost. Může souviset s vaší rodinou nebo blízkými přáteli.

Přesto že vás bezpochyby lze označit za člověka velmi moudrého, občas zapomínáte, že uvnitř každého z nás žije dítě, které je třeba hýčkat. I vy ho v sobě máte.

Udělejte něco, o čem už dávno sníte. Jistě, dávno už jste dospělí, ale co je špatného na tom, být sem tam znovu dítětem?

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články