TEST: Způsob, jakým držíte hrníček, napoví hodně o vaší osobnosti

3687
Sdílejte

Často dáváte přednost mlčení, než abyste udělali chybu nebo někoho urazili svými vlastními slovy. Věnujete velkou pozornost tomu, co děláte. Každá vaše akce je velmi dobře promyšlená.

Pokračování na další straně…

5. Hrnek držíte za rukojeť a druhou rukou jej podepřete

Jste velmi citlivý a delikátní člověk. Příroda vám dala spoustu empatie a soucitu. Lidské utrpení se vás velmi dotklo a vždy spěcháte, abyste pomohli. Nemůžete zůstat klidní, když se kolem vás děje něco špatného.

Jste často nervózní a úzkostliví, že nemůžete mít vše pod kontrolou. Vaše nálada a pohoda do značné míry závisí na tom, co se kolem vás děje.

6. Držíte pohár za jeho horní okraj

Patříte k bezstarostným, radostným a šťastným lidem. Rád lenošíte a máte velkou radost, když nic neděláte.

Příliš se nenamáháte. K životu přistupujete klidně, s úsměvem a nestaráte se o maličkosti. Ani velké problémy vás nemohou překonat. Víš, jak si užívat život, a děláš to.

Můžete snadno opustit velmi dobře placenou práci, abyste mohli dělat svou oblíbenou věc, a to i za mizernou cenu. Nemáte velké hmotné potřeby, ale potřebujete pocit svobody a spoustu času pro sebe.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články