TEST: Způsob, jakým držíte hrníček, napoví hodně o vaší osobnosti

3687
Sdílejte

Držíš pohár oběma rukama? Znamená to, že jste velmi otevřený a společenský člověk. Vycházíte dobře s lidmi kolem sebe a rádi pracujete v týmu. Dodržujete zásadu, že jedna hlava je dobrá a dvě hlavy jsou lepší.

Musíte komunikovat s lidmi a rádi se na ně obrátíte o radu nebo sdílíte své pochybnosti. Cítíte se nejistě, když musíte rozhodovat sami za sebe.

3. Držíte pohár za rukojeť a ruka je sevřená v pěst
Jste klidný a velmi rezervovaný člověk. Udržujete své emoce pod kontrolou. Říkají, že máte ocelové nervy. Je těžké provokovat, ale neméně obtížné vás potěšit.

Lidé vás vidí jako lhostejnou, chladnou a uzavřenou osobu. Udržuješ si odstup od ostatních. Zřídka vstupujete do užších vztahů se svými sousedy nebo kolegy. Spíše omezujete komunikaci na nezbytné kontakty a zdvořilé fráze jako „dobré ráno“ a „sbohem“.

Lidé kolem vás si myslí, že jste poustevník, uzavřený člověk, bolestně plachý nebo prostě necitlivý. Mezitím je váš postoj neviditelným štítem, aby vás nikdo neurazil.

Pokračování na další straně…

4. Rukou držíte dno šálku.

Držení šálku tímto způsobem ukazuje, že jste velmi opatrný a ohleduplný člověk. V životě se řídíte svou myslí. Nejste schopni rychle se rozhodovat. Musíte si vše dobře promyslet a analyzovat.

Omezení je pro vás charakteristické, a ne proto, že nemáte co říct. Naopak, jste velmi inteligentní a velmi opatrný člověk. Bohužel jste také plný pochybností.

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články