Takto peču žebírka a z té chuti se všichni mohou zbláznit: Dejte je na plech takto a zalijte pivem, výsledek famózní !

4464
Sdílejte

Smícháme všechny ingredience na marinádu a namočíme do ní osolené žebírka .

Druhý den si připravíme alobal a každou porci zabalíme .

Naskládáme do pekáče a pečeme při 180 ° C hodinku.

Potom vyjmeme z trouby a rozbalíme balíčky .

Upravíme na pekáčku tak, aby přečníval alobal.

Mírně podlijeme marinádou, která nám zůstala a přidáme pár větviček  rozmarýnu a také trochu piva.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme odkryté půl hodinky a otočíme.

Průběžně poléváme výpekem a po půl hodince zase otočíme .

Po upečení vyjmeme.

Na omáčku si dáme do nádoby na mixování rajčata, přidáme ostatní ingredience a rozmixujeme .

Přendáme do kastrůlku a přidáme asi 2 deci brandy.

Provaříme do zhoustnutí.

Podáváme – žebírka s omáčkou a pečivem!

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články