Takto peču žebírka a z té chuti se všichni mohou zbláznit: Dejte je na plech takto a zalijte pivem, výsledek famózní !

4924
Sdílejte

Smícháme všechny ingredience na marinádu a namočíme do ní osolené žebírka .

Druhý den si připravíme alobal a každou porci zabalíme .

Naskládáme do pekáče a pečeme při 180 ° C hodinku.

Potom vyjmeme z trouby a rozbalíme balíčky .

Upravíme na pekáčku tak, aby přečníval alobal.

Mírně podlijeme marinádou, která nám zůstala a přidáme pár větviček  rozmarýnu a také trochu piva.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme odkryté půl hodinky a otočíme.

Průběžně poléváme výpekem a po půl hodince zase otočíme .

Po upečení vyjmeme.

Na omáčku si dáme do nádoby na mixování rajčata, přidáme ostatní ingredience a rozmixujeme .

Přendáme do kastrůlku a přidáme asi 2 deci brandy.

Provaříme do zhoustnutí.

Podáváme – žebírka s omáčkou a pečivem!

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články