Takto peču žebírka a z té chuti se všichni mohou zbláznit: Dejte je na plech takto a zalijte pivem, výsledek famózní !

4566
Sdílejte

Smícháme všechny ingredience na marinádu a namočíme do ní osolené žebírka .

Druhý den si připravíme alobal a každou porci zabalíme .

Naskládáme do pekáče a pečeme při 180 ° C hodinku.

Potom vyjmeme z trouby a rozbalíme balíčky .

Upravíme na pekáčku tak, aby přečníval alobal.

Mírně podlijeme marinádou, která nám zůstala a přidáme pár větviček  rozmarýnu a také trochu piva.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme odkryté půl hodinky a otočíme.

Průběžně poléváme výpekem a po půl hodince zase otočíme .

Po upečení vyjmeme.

Na omáčku si dáme do nádoby na mixování rajčata, přidáme ostatní ingredience a rozmixujeme .

Přendáme do kastrůlku a přidáme asi 2 deci brandy.

Provaříme do zhoustnutí.

Podáváme – žebírka s omáčkou a pečivem!

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články