Takto peču žebírka a z té chuti se všichni mohou zbláznit: Dejte je na plech takto a zalijte pivem, výsledek famózní !

5097
Sdílejte

Smícháme všechny ingredience na marinádu a namočíme do ní osolené žebírka .

Druhý den si připravíme alobal a každou porci zabalíme .

Naskládáme do pekáče a pečeme při 180 ° C hodinku.

Potom vyjmeme z trouby a rozbalíme balíčky .

Upravíme na pekáčku tak, aby přečníval alobal.

Mírně podlijeme marinádou, která nám zůstala a přidáme pár větviček  rozmarýnu a také trochu piva.

Recept pokračuje na další straně

Pečeme odkryté půl hodinky a otočíme.

Průběžně poléváme výpekem a po půl hodince zase otočíme .

Po upečení vyjmeme.

Na omáčku si dáme do nádoby na mixování rajčata, přidáme ostatní ingredience a rozmixujeme .

Přendáme do kastrůlku a přidáme asi 2 deci brandy.

Provaříme do zhoustnutí.

Podáváme – žebírka s omáčkou a pečivem!

Kam dál?

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Další články