Takto peču žebírka a z té chuti se všichni mohou zbláznit: Dejte je na plech takto a zalijte pivem, výsledek famózní !

5097
Sdílejte

Fantasticky chutné a šťavnaté žebírka, které již léta dělám podle tohoto receptu. Věřím, že uchvátí i vám, protože jsou opravdu fantasticky chutné a přitom jednoduché na přípravu!

potřebujeme:

asi kilo vepřových žebírek

marináda:

200 ml černého piva

lžíce medu

3 lžíce worcester

1 lžíce dijonské hořčice

4 stroužky česnek

kmín

sůl

koření

uzená paprika

Kam dál?

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Další články