Takto peču žebírka a z té chuti se všichni mohou zbláznit: Dejte je na plech takto a zalijte pivem, výsledek famózní !

5258
Sdílejte

Fantasticky chutné a šťavnaté žebírka, které již léta dělám podle tohoto receptu. Věřím, že uchvátí i vám, protože jsou opravdu fantasticky chutné a přitom jednoduché na přípravu!

potřebujeme:

asi kilo vepřových žebírek

marináda:

200 ml černého piva

lžíce medu

3 lžíce worcester

1 lžíce dijonské hořčice

4 stroužky česnek

kmín

sůl

koření

uzená paprika

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články