Tento recept na nakládané zelí bez zavařování vydrží i několik měsíců

5982
Sdílejte

Nakládaná zelenina je velmi oblíbená v českých domácnostech Složité zavařování, kontrola teploty a otáčení sklenic však některé hospodyňky trochu děsí, i když se o nic složitého nejedná, přeci jen je sterilizace zavařených sklenic o něco pracnější.

Proto vám přinášíme super tip na nakládané zelí, které uchováte i bez sterilizace velmi dlouhou dobu.

Na nakládané zelí bez sterilizace budete potřebovat:
Bílé zelí – 2 kg
mrkev – 2 ks
česnek – 5 stroužků
cukr – 100 g
sůl – 2 polévkové lžíce
bobkový list – 5 ks
černý pepř celý – 5 kuliček
slunečnicový olej – 100 ml
voda – 1 litr

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Zbytky rohlíků? Proměňte je na nejlepší domácí knedlíky!

Neodolatelné indiánky jako z cukrárny – jednoduchý a chutný dezert

Hledáte rychlý a jednoduchý dezert. Tento patří k létu jako zmrzlina: Stačí 10 minut!

Lepší než zmrzlina: Tiramisu ve sklenici je skvělý recept na léto, dá se připravit za 10 minut, je krémové a božské!

Tortilla rolky: Rychlé a velmi chutné občerstvení, kterým ohromíte přátele i rodinu !

Další články