Tohle je nejkrásnější pohoštění na VELIKONOCE: Když dám na stůl tyto misky, ostatních dobrot si nikdo ani nevšimne !

2871
Sdílejte

Kopr, petrželku

Jadérka z granátového jablka (volitelné)

menší misky

Recept pokračuje na další straně

postup:

Podle návodu si připravíme aspik aspik děláme se zeleninovým nebo masovým vývarem a už ho nemusíme ochucovat.

Pokud právě manžel vaří huspeninu použiji huspeninový vývar i s masem.

Příprava aspiku z vývaru je však skutečně rychlá a jednoduchá.

Nyní si připravíme misky – ideální jsou menší misky s ozdobnými okraji.

Uvařené vejce nakrájíme na plátky a mrkev můžeme vykrojit, čímž získáme krásnou jedlou ozdobu.

Do misek nalijeme na dno trochu aspiku.

Uložíme plátek vajíčka, zeleninu, bylinky a pokud máte, tak i jadérka z granátového jablka, vypadá to opravdu velmi efektně.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články