Tento vynikající minutkových nepečený dezert s množstvím krému je tak dobrý, že na talířích nezůstane ani drobek !

5512
Sdílejte

měkké máslo – 150 g

Na polevu:

tekutá smetana ke šlehání – 200 ml

tmavá čokoláda – 150 g

máslo – 60 g

Rozměr tácky 24 X 24 cm

Recept pokračuje na další straně

postup:

Z mléka, cukru, vajec a pudinkového prášku si uvaříme klasickým způsobem pudink.


Sejmeme z plamene a necháme pod fólií vychladnout.

Potom prošleháme a vešleháme i změklé máslo a i vyšlehanou smetanu.

Do formy začneme ukládat sušenky, které namáčíme do mléka.

Střídavě vrstvíme na sušenky (3 vrstvy sušenek, 3 vrstvy krému a krém je poslední).

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články