Tento vynikající minutkových nepečený dezert s množstvím krému je tak dobrý, že na talířích nezůstane ani drobek !

6155
Sdílejte

měkké máslo – 150 g

Na polevu:

tekutá smetana ke šlehání – 200 ml

tmavá čokoláda – 150 g

máslo – 60 g

Rozměr tácky 24 X 24 cm

Recept pokračuje na další straně

postup:

Z mléka, cukru, vajec a pudinkového prášku si uvaříme klasickým způsobem pudink.


Sejmeme z plamene a necháme pod fólií vychladnout.

Potom prošleháme a vešleháme i změklé máslo a i vyšlehanou smetanu.

Do formy začneme ukládat sušenky, které namáčíme do mléka.

Střídavě vrstvíme na sušenky (3 vrstvy sušenek, 3 vrstvy krému a krém je poslední).

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články