Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

10386
Sdílejte

Ráda bych se podělila o recept na výborný chlebíček, který jsem se naučila péct během první vlny pandemie, kdy byly všude beznadějně vyprodány kvasnice.

Do tohoto chleba kvasnice nepotřebujete a výsledek je opravdu vynikající. U nás doma ho chtějí stále , i dnes dělám už druhý bochník. Určitě stojí za vyzkoušení.

Chlebíček jsem v kuchařce našla pod názvem „Australský chléb“.

potřebujeme:

375 g mouka hladká T650

125 g mouka celozrnná

4 lžičky prášek do pečiva

1 lžičku sůl

Kam dál?

Nejlepší domácí chléb: 2 recepty, které si zamilujete!

Kefírové langoše – nadýchané těsto, které vydrží v chladničce několik dní

Jablečný vichr: Koláč, který zmizí ze stolu rychleji, než stihne vychladnout!

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Další články