Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

6814
Sdílejte

Vytvarujeme kulatý bochník a položíme ho na plech potřený máslem.

Recept pokračuje na další straně

Potřeme ho mlékem a poprášíme celozrnnou moukou.

Na bochníku uděláme asi 2 cm hluboké zářezy ve tvaru písmene X (není to ale povinné).

Pečeme v troubě rozehřáté na 220 ° C 15 min., Pak snížíme teplotu na 180 ° C a pečeme dalších přibližně 25 min.

Chlebíček pečeme do zlatova, dokud po poklepání na spodek nevydává bochník dutý zvuk .

Necháme vychladnout na mřížce.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články