Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

6734
Sdílejte

375 ml (+ na potření) mléko

30 g máslo

Recept pokračuje na další straně

Nejprve si připravíme si všechny suroviny.

Ve velké míse smícháme proseté mouky, prášek do pečiva a sůl .

Uprostřed uděláme důlek.

Smícháme mléko s rozpuštěným máslem.

Do jamky vlijeme mléčně-máslovou směs a smícháme s moukou .

Vytvoříme měkké lepkavé těsto.

Těsto položíme na lehce pomoučený vál a mícháme asi minutku pokud není těsto měkké a hladké .

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články