POZOR ! Česko hlásí nové vedlejší účinky vakcín. Úřady jich zaznamenali až 200. Tyto patří mezi nejhorší !

12562
Sdílejte
Jedním z nich jsou údajné vedlejší účinky. Státnímu úřad pro kontrolu léčiv začíná hlásit stále více vakcín. „Vždy zůstane v době podezření na vedlejší účinky,“ uvedla mluvčí SÚKL.
Předmětem mnoha kontroverzních diskusí je očkování proti viru SARS-CoV-2, zejména kvůli tomu, že Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) eviduje během jednoho měsíce celkem 198 případů nežádoucích účinků souvisejících s drogami. očkovací období. Je poukazováno však na to, že se nejedná o prokázané vedlejší účinky – v některých případech může jít pouze o náhodu nebo očkovaní lidé mohou některé nežádoucí účinky například nesprávně pojmenovat.
“Zprávy, které přicházejí do Státního ústavu pro kontrolu léčiv, budou vždy podezřelé. Jakmile je SÚKL obdrží, začne je ověřovat a bude hledat širší souvislosti. Pouze časové souvislosti,” uvedla mluvčí Státního ústavu Klára Brunclíková. pro kontrolu léčiv (SÚKL).
Aktuální počet hlášení byl 198 a nejčastěji zmiňovanou reakci v místě vpichu hlásilo 81 lidí. 50 očkovaných pak mělo neurologické problémy – závratě, bolesti hlavy, mdloby, třes nebo parestézie (brnění, pálení, brnění, pozn. Red.).
Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Alarmující číslo ve Stanech proti melanomu. Lékaři odhalili 170 zhoubných nádorů, z toho 52 melanomů

Některé příznaky rakoviny lze odhalit i během jídla. Tohle jsou tři varovné příznaky, které není radno podceňovat

Jak zjistíte, že máte ve střevech parazity – SOS příznaky!

Tento seznam 8 nejběžnějších kousnutí hmyzem vám pomůže rozpoznat co vás kouslo

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Další články