Našla si Ivana Gottová staršího bohatého milence ?

30781
Sdílejte

Vždy působila klidným a vyrovnaným dojmem, ale v poslední dobou IVANA GOTTOVÁ (45) ztrácí nervy. Nejstarší dcera Dominika její zesnulého manžela KARLA GOTTA (†80) jí totiž dělá ze života doslova peklo.

Je pověstná usměvavou tváří a svým stoickým klidem. Obojí ovšem v posledních měsících vzalo zasvé. Ivana Gottová (45) se bohužel musí potýkat s osobou, která na ni útočí při každé možné příležitosti.

Plánovala si, že konec roku 2020 a začátek roku 2021 bude věnován vzpomínce na jejího zesnulého manžela Karla Gotta (†80), kterého lidé tolik zbožňovali. Místo toho má starosti, které jí způsobuje její nevlastní dcera. Snaží se ji Dominika Gottová (47) zničit?

Osud si s ní krutě zahrává

Několik vzpomínkových koncertů bylo zrušeno kvůli koronavirové pandemii, které Ivanka pro svou lásku a jeho věrné fanoušky připravovala koncem minulého roku. Zrušena byla i podzimní premiéra dokumentu o Karlu Gottovi, v němž se jeho choť rovněž angažovala.

Přála si a chtěla , aby bylo všechno dokonalé, místo toho jí ale zůstaly jen oči pro pláč. A aby toho nebylo málo, do toho všeho přišel šok v podobně knihy, kterou Dominika Gottová bez jejího vědomí vydala a která vypráví o jejím vztahu s otcem. Byla to pro ni rána pod pás. Nechtěla, aby kdokoli zveřejňoval informace o manželovi bez jejího vědomí.

Co jí Dominika vyčítá?

Kam dál?

Herec Oldřich Kaiser se rozhodl prodat svou milovanou chalupu. Kupec zdědí naštvané sousedy

Nový dokument o bývalém prezidentovi Václavu Havlovi odhaluje : V USA měl mrtvici! Přežil a pak začal pít

Malá obtěžující hovada, jsem pro zákaz děcek ve společnosti ! čílí se starosta Novotný

Kateřinu Brožovou potkalo další neštěstí. Po smrti Jordyho přišla i o Maxíka.Umřel jí v náručí

Smutné tajemství šokujícího projevu ! TOHLE je důvod proč bylo video princezny Kate zveřejněno právě v pátek večer

Další články