Našla si Ivana Gottová staršího bohatého milence ?

31097
Sdílejte

Ještě když byl Karel, tatínek naživu, téměř s ním nekomunikovala. Žila ve Finsku se svým manželem a o to, co se děje v Česku, se příliš nezajímala. Jenže po jeho smrti se rozhodla být mediálně velmi aktivní.

Poskytovala jeden rozhovor za druhým, a když se vyjadřovala o své maceše Ivaně, žádné servítky si nebrala. O pár měsíců později vyšlo najevo, že není po psychické stránce úplně v pořádku. Není se však čemu divit, rozváděla se s manželem, který sám trpí psychickou poruchou, přišla o práci a nakonec se koncem minulého roku pokusila o sebevraždu.

A to už bylo na Ivanu až příliš. Nejenže musí den co den řešit plánovaný koncert, nový film a další povinnosti, které slíbila, že vyřeší, aby se fanoušci jejího muže mohli s idolem důstojně a aspoň ještě jednou rozloučit, nyní má na krku i Dominiku, která kolem jejich rodiny měsíc co měsíc budí nové pozdvižení.

Navíc se jí údajně čím dál častěji ozývají její odpůrci, kteří tvrdí, že nejstarší dceru zlatého slavíka připravila o majetek. To ale samozřejmě není pravda. Co se týče dědictví po Gottovi, o tom bylo rozhodnuto už dávno před jeho smrtí. Proto nelze vinit Ivanu z toho, že by si Betramku a další movité i nemovité věci chtěla uzmout pro sebe.

Článek pokračuje na další straně

Pomluvy, které o ní kolují, bez povšimnutí nenechá

Čím dál vyostřenější jsou vztahy mezi Dominikou a Ivanou. Došlo to tak daleko, že vdova nemůže svou nevlastní dceru ani trochu vystát a rozhodla se s ní bojovat.

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články