Našla si Ivana Gottová staršího bohatého milence ?

31074
Sdílejte

Zatím jí však schází to podstatné. Plán. Proto jediné, co zatím podnikla, bylo údajně to, že před Vánocemi pozvala Dominiku na kávu. Chtěla si s ní všechno vyříkat a zeptat se jí na to, co na ni chystá dalšího.

Ivana počítá s nejhorším

Vyrazila jí však dech Dominika tím,že se ze schůzky omluvila a to proto, že se tou dobou školí na barmanku a nemůže si dovolit kurz vynechat. Ivana to označila za mediální kalkul. Znovu ji prý pozve na schůzku, až se uklidní celý humbuk kolem její osoby.

To je však zatím v nedohlednu. Vypadá to ale, že Dominika chce vůči Ivaně ještě přitvrdit. Před pár dny údajně vypustila na veřejnost informaci o tom, že má
vdova skvěle utajený poměr s mužem, a dokonce má i vědět, o koho jde.

Kdo je její milenec?

K tomuto tvrzení se Ivana zatím nevyjádřila, ale je pravděpodobné, že se k takové informaci nebude vyjadřovat vůbec. Dominika však ve své kampani proti Ivaně pokračuje ještě dál. O jejím novém milenci má tvrdit, že je to dlouholetý přítel Karla Gotta, s nímž se tajně scházela ještě předtím, než Gott zemřel.

Údajně jde rovněž o staršího a bohatšího muže, které si prý Ivana vybírá schválně, protože jí mohou dopřát veškerý luxus a hýčkají si ji ve všech směrech.To jsou však jen spekulace nebo čisté výmysly. Když se Ivana dozvěděla, co se o ní opět vykládá, jen ji to utvrdilo v tom, že je načase postavit se Dominice čelem a vyhlásit jí skutečnou válku.

Někteří z Ivanina okolí si myslí, že už má plán vůči Dominice dávno vymyšlený, ale tají ho, aby se nemohl pokazit. Čím méně lidí o něm bude vědět, tím lépe. Jak ale plán vypadá? Mnozí se shodují na variantě, že Ivana se bude snažit nevlastní dceru učinit nesvéprávnou.

Kam dál?

Andrej Babiš oznámil rozchod s Monikou: „Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává“

Agáta Hanychová prozradila další zajímavé detaily o svém majetku. Je z ní opravdu bohatá holka řekl….

Malý Matyas (2) má závažné genetické onemocnění Rettův syndrom. Necítí bolest, rodiče prosí veřejnost o pomoc

Sázka na šéfa Primě nevyšla : Pohlreichovo grilování se ukázalo jako propadák!

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Další články