Chutný nakládaný vepřový bůček : Výborná masová pochoutka ze sklenice, která vydrží i bez mrazáku !

11372
Sdílejte

Vaříme 2 hodiny na mírném ohni.

Po dvou hodinách sporák vypneme, vršky důkladně uzavřeme a sklenice otočíme dnem vzhůru.

Přikryjeme dekou a necháme pozvolna vychladnout.

Vychladlé sklenice uložíme do chladničky .

Hotovo!

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

https://www.youtube.com/watch?v=pkj-FD-gFfs&feature=youtu.be

 

 

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články