Chutný nakládaný vepřový bůček : Výborná masová pochoutka ze sklenice, která vydrží i bez mrazáku !

11372
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup:

Nejprve si vepřový bůček nakrájíme na menší kusy. Sklenice si musíme sterilizovat v troubě 10 minut při 100 ° C .

Do každé sklenice vložíme 3 kousky masa, 1 stroužek česneku, bobkový list a pepř.


Připravíme si solanku.

Do hrnce s vodou nasypeme sůl a necháme sevřít .

Potom nalijeme solanku do každé sklenice až povrch.

Následně zlehka uzavřeme sklenice víčky.

Do velkého hrnce si dáme na dno bavlněnou utěrku, na ni položíme sklenice a asi do 2/3 jejich zalijeme vodou.
Hrnec přikryjeme pokličkou a přivedeme do varu.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články