Chutný nakládaný vepřový bůček : Výborná masová pochoutka ze sklenice, která vydrží i bez mrazáku !

14689
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

postup:

Nejprve si vepřový bůček nakrájíme na menší kusy. Sklenice si musíme sterilizovat v troubě 10 minut při 100 ° C .

Do každé sklenice vložíme 3 kousky masa, 1 stroužek česneku, bobkový list a pepř.


Připravíme si solanku.

Do hrnce s vodou nasypeme sůl a necháme sevřít .

Potom nalijeme solanku do každé sklenice až povrch.

Následně zlehka uzavřeme sklenice víčky.

Do velkého hrnce si dáme na dno bavlněnou utěrku, na ni položíme sklenice a asi do 2/3 jejich zalijeme vodou.
Hrnec přikryjeme pokličkou a přivedeme do varu.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Další články