Chutný nakládaný vepřový bůček : Výborná masová pochoutka ze sklenice, která vydrží i bez mrazáku !

11370
Sdílejte

Maso nakládané do sklenic je velmi praktickou a chutnou lahůdkou.Vždy ho máte po ruce, když na něj dostanete chuť.Stačí jen otevřít sklenici.A navíc v chladnu vydrží mnohem déle i bez mrazničky.
Vyzkoušejte tento recept z video návodem a přesvěčte se sami !

potřebujeme:

1,3 kg vepřového bůčku

3 x 0,5 l zavařeninový pohár

3 stroužky česneku

3 bobkové listy

celý pepř podle chuti

Na solanku:

na 1 l vody použijte 130 – 150 g soli

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články