Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

9624
Sdílejte

sůl

Recept pokračuje na další straně

postup:

Nať i česnek si nakrájíme nadrobno. Smícháme se strouhankou a parmazánem.

Na každý plát masa uložíme plátek tvrdého sýra, přiklopíme druhým plátem masa a svrchu potřeme olejem .

Obalíme v připravené směsi se strouhankou a parmazánem a ukládáme na plech pokrytý pečícím papírem.

Potřeme olejem iz druhé strany a posypeme opět připravenou suchou směsí.

Osolíme a dáme péct do předehřáté trouby na 190 ° C.

Pečeme asi 20 minut.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD :

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články