Připravte si ty nejlepší vánoční perníčky, jaké jste kdy jedli. Začněte už teď !

1358
Sdílejte

 

postup:

Mouku smícháme spolu se sodou, hřebíčkem, skořici a medem. Vše důsledně promícháme a postupně přidáváme vajíčka. Za stálého hnětení zpracovává těsto. Hned, jak začne být směs pevná, necháme ji odstát alespoň na pár hodin v chladničce. Optimálně by to mělo být alespoň na 5-6 hodin.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články