Neocenitelné triky cukrářů ( nejen ) při vánočním pečení ! Linecké má mnohem lepší chuť a perníčky nikdy neztvrdnou

1226
Sdílejte

Přidejte kakao namísto mouky

Tento jednoduchý trik vám pomůže hned dvakrát – zjednoduší přípravu těsta a vylepší chuť . Cukráři často do suchých čokoládových koláčů nepoužívají mouku. Kvůli ní by se těsto lepilo na desku a nemělo by ideální konzistenci.

Místo toho použijte kvalitní kakaový prášek , který vás ochrání pro následujícími komplikacemi a navíc bude mít sladké pečivo hezčí barvu. Bonusem je fantastická čokoládová chuť.

Přidejte do vánočních koláčků tuto přísadu
Nahraďte část suchých ingrediencí ve vánočních koláčcích sušeným mlékem . Většinou stačí odebrat několik lžic mouky. Neobvyklá surovina pomáhá dodat vašim koláčem plnější chuť, lepší vůni a díky tomu mají i lahodnější konzistenci.

Cukráři ho velmi často přidávají do suchého těsta, ale i do krémových dezertů.

Aby linecké nenasálo vlhkost

Suché linecké koláče nebo rohlíky často pečeme několik dní předem, abychom pak neměli velký shon. No po jejich odložení se někdy stává, že jejich vytáhneme nasáklé vlhkostí, proto si neuchovaly skvělou křehkou konzistenci než při pečení. Pro tento případ si ze všech krabic s elektronikou odkládejte drobné silicové odvlhčující kapsy , které pak položte ke koláčem, a až tak je uzavřete a uskladněte.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Nakrájet 3 banány na plech, zalít těstem a péct takto i 3x týdně. Nejchutnější RYCHLÝ koláč ke kávičce !

Bezkonkurenční recept na dort “ptačí mléko”: Je neskutečně lehký, jemný a nadýchaný!

Recept na dokonalou MARLENKU, kterou připravíte bez pečení: Tento luxusní recept, dělám skoro každý týden !

Boží milosti : Tradiční sladké Velikonoční pečivo. Určitě vám zachutnají hned jak je ochutnáte !

Tohle je nejkrásnější pohoštění na VELIKONOCE: Když dám na stůl tyto misky, ostatních dobrot si nikdo ani nevšimne !

Další články