Neocenitelné triky cukrářů ( nejen ) při vánočním pečení ! Linecké má mnohem lepší chuť a perníčky nikdy neztvrdnou

1226
Sdílejte

Super lesklé perníčky po zdobení

Pokud chcete, aby se ozdobený perníček krásně leskl, vložte ho na 5 minut do trouby (se zapnutou ventilací horkého vzduchu a pootevřenými dvířky) na 50 ° C.

Oprava sraženého krému

Vyhodit celou mísu krému na dort či do zákusků by byla velká škoda. Pokud se vám krém srazil, zachráníte pomocí obyčejného ztuženého tuku (potřebujeme 100% -tní ztužený tuk). Kousek stuženého tuku (přibližně 1 cm) rozpustíme a necháme vychladnout. Potom ho ještě v tekutém stavu pomalu vešleháme do krému. Uvidíte sami, jak krásně se sražený krém spojí.

Pokud vám perníčky po upečení ztvrdly, takto opět změknou

Pokud chcete měkoučké perníčky, základem je dobrý recept . Pokud jste však perníčky upekli a před Vánocemi ztvrdly na kost, takto opět změknou. Perníčky uložíme na rošt a vložíme do trouby. Na pekáč nebo hlubší plech nalijeme vařící vodu a vložíme na dno trouby, rošt s perníky dáme do vrchní části trouby . Troubu zavřeme, nezapínáme, neotvíráme, jen necháme tak, asi 5-10 minut -Pokud máte tenčí perníčky stačí 5 minut, pokud tlustší tak i 10. Potom celý rošt z trouby vyberu, přendáme na pracovní desku a necháme perníčky 5-10 minut uschnout . Následně už stačí jen dát do plechové dózy, zavřít a máte je krásně měkké, dokud se nesní!

Pokračování na další straně

Kam dál?

Nakrájet 3 banány na plech, zalít těstem a péct takto i 3x týdně. Nejchutnější RYCHLÝ koláč ke kávičce !

Bezkonkurenční recept na dort “ptačí mléko”: Je neskutečně lehký, jemný a nadýchaný!

Recept na dokonalou MARLENKU, kterou připravíte bez pečení: Tento luxusní recept, dělám skoro každý týden !

Boží milosti : Tradiční sladké Velikonoční pečivo. Určitě vám zachutnají hned jak je ochutnáte !

Tohle je nejkrásnější pohoštění na VELIKONOCE: Když dám na stůl tyto misky, ostatních dobrot si nikdo ani nevšimne !

Další články