Neocenitelné triky cukrářů ( nejen ) při vánočním pečení ! Linecké má mnohem lepší chuť a perníčky nikdy neztvrdnou

4010
Sdílejte

Pokračování na další straně

Dokonalá poleva na perníčky bez bílku

Pokud máte alergii nebo se jednoduše použití surového bílku stranou, máme pro vás skvěl tip od cukráře. Polevu na zdobení, která se krásně leskne, skvěle chutná a je bez bílku.

potřebujeme:

100 g moučkového cukru

1 lžíci horké vody

2 lžíce citronové šťávy (přecezené)

postup:

Cukr prosejeme, přidáme horkou vodu a citrónovou šťávu. Mícháme pomocí metly, dokud poleva není hladká, lesklá a nezhoustne. Pokud se vám i po delším míchání zdá řídká, přidejte ještě trochu cukru.

Kam dál?

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Tvarohové taštičky od babičky! Jsou velmi chutné a měkké i druhý den

Další články