Hříšně dobré dvoubarevné bonbóny v čokoládě s nutellovým jádrem – nepečené: Připravte se, že zmizí z tácku raketovou rychlostí !

4069
Sdílejte

Tento recept připravuji na každé Vánoce. Inspirovala jsem se na youtube a přidala do něj i něco své. Za těmito bonbony se můžou všichni zbláznit

potřebujeme:

Na nutellové jádro:

1 balení čokoládových oplatek

1 – 2 PL nutelly

Na druhou vrstvu:

350 g máslových sušenek

250 g mascarpone

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články