Dejte dohromady zelí a kefír, tak si zaručeně pochutnáte. Určitě vyzkoušejte, protože něco takového jste ještě nejedli

2809
Sdílejte

Připravte si:

200 g zelí,
160 ml kefíru,
1 vejce,
3 lžíce mouky,
½ lžičky soli,
½ lžičky jedlé sody,
černý pepř dle chuti.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články