Dejte dohromady zelí a kefír, tak si zaručeně pochutnáte. Určitě vyzkoušejte, protože něco takového jste ještě nejedli

2083
Sdílejte

Postup je velmi snadný

Zelí si nakrájejte a vložte do hluboké mísy. Přidejte k němu ½ lžičky soli nebo dle chuti a poté ho dobře promíchejte rukama. Pokud je zelí podzimní, může být tvrdší a vláknitější. Můžete si ho předem uvařit ve vodě nebo dusit na pánvi po dobu 5 minut. Pak musí ovšem zcela vychladnout. Přidejte kefír o pokojové teplotě, černý mletý pepř podle chuti a vejce.

Velmi dobře promíchejte. Přidejte jedlou sodu a opět promíchejte. Poté přidejte prosetou mouku. Velmi dobře promíchejte, aby v těstu nezůstaly hrudky.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články