Zákusek kavalír – kokos, džem, čokoláda: 40 minut v troubě a je na stole, nejlepší dezert pod sluncem!

5356
Sdílejte

Papír z těsta stáhneme pryč a dlaněmi jemně těsto přitlačíme. Papír odložíme na další použití, protože posloužil pouze jako pomůcka k usnadnění přenosu těsta.

Toto druhé těsto rovněž potřeme marmeládou.

Posypeme zbytkem kokosu.

Třetí těsto položíme na kokos stejným způsobem, jako výše. Dlaněmi znovu zlehka přitlačíme a plech zakryjeme čistou utěrkou.

Necháme ještě asi půl hodinu podkynout. Propícháme vidličkou nebo malým nožíkem na více místech. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečeme asi 40 minut, dokud nezezlátne.

Upečený koláč necháme pořádně vychladnout a polijeme polevou. Na tmavou polevu uděláme ještě vzory z rozpuštěné bílé čokolády.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

VIDEO POSTUP : 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články